Chape vloeren plaatsen is ons vak!

Chape plaatsen met aandacht voor detail!

Jochems Chape en Betonvloeren biedt u 50 jaar ervaring in het plaatsen van chape ! Wij gebruiken al onze kennis en ervaring om onze chape vloeren optimaal te plaatsen, precies volgens de regels van kunst.

Vaak wordt er te weinig aandacht gespendeerd aan de kwaliteit van chape vloeren. Deze wordt later toch bedekt door een afwerklaag, dus het resultaat is niet meer zichtbaar. Maar men vergeet wel dat de afwerking en correcte plaatsing van een afwerklaag ontegensprekelijk verbonden is met de kwaliteit van de onderliggende chape vloeren. Vooral voor parket, grotere tegelvormen, kunstharsvloeren e.d. is een perfecte chape een noodzakelijkheid om een goed eindresultaat te bekomen.

Al sinds de jaren ’60 leveren wij onze klanten uitstekende kwaliteit, maatwerk & service aan correcte prijzen. Probeer gerust en vraag een offerte voor uw chape vloer te plaatsen.


Chape vloeren plaatsen is een werk voor specialisten!

Het uiteindelijke resultaat van uw vloer, parket, lino, kunstharsvloer … is altijd afhankelijk van de onderliggende chape vloeren! Kies dus voor een chape bedrijf dat kwaliteit levert en uw chape vloeren optimaal kan plaatsen. Alleen dan zal het resultaat van uw afwerklaag optimaal zijn. Chape plaatsen is een werk voor specialisten.


Onze garanties voor een optimale chape zijn:

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Arbeiders met een gemiddelde anciënniteit van meer dan 20 jaar binnen onze firma
  • Klantgerichte instelling: wij denken met u mee. Alleen tevreden klanten maken gratis mondelinge reclame
  • Vakmanschap van de bovenste plank, verdeeld over 6 chape ploegen
  • Fijn werk begint met een modern en betrouwbaar machinepark
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding in chape plaatsen

Wij kunnen in vrijwel elk gebouw chape vloeren plaatsen en beschikken over een technische afdeling die met u meedenkt en graag alle advies, begeleiding en service levert !

Chape vloer plaatsen Chape vloer plaatsen Chape vloer plaatsen Chape vloer plaatsen