Gepolijste betonvloer plaatsen?


U overweegt een gepolijste betonvloer te plaatsen?

Laat u dan goed inlichten! Het plaatsen van een gepolijste betonvloer wordt in twee fasen uitgevoerd. In eerste instantie zal men de betonvloer plaatsen of gieten. Na uitdroging wordt deze geschuurd of gepolierd. Het eindproduct is dan de gepolijste betonvloer. Een gepolijste betonvloer plaatsen is een beslissing die u neemt voor tientallen jaren. Precies door het tijdloze karakter van gepolijste betonvloer is deze ook geschikt om tientallen jaren te blijven liggen. Maar net zoals alle afwerkingsmaterialen heeft een betonvloer plaatsen zowel voordelen als nadelen die we hieronder graag even kort met u bespreken.

Voordelen van het plaatsen van een gepolijste betonvloer:

  • Betonvloer is naadloos waardoor u een mooie, vlakke vloerbedekking krijgt zonder oneffenheden.
  • Het is een Betaalbare methode om uw interieur of exterieur te voorzien van een vloer.
  • Betonvloer is verkrijgbaar in alle kleuren. U kan kiezen voor standaard grijs of een andere tint.
  • Modern uiterlijk: beton oogt modern en is geschikt voor alle bouwstijlen.
  • U kan beton inslijpen waardoor het lijkt alsof u betonvloer uit meerdere delen bestaat.
  • Betonvloer is Budgetvriendelijk en brengt relatief weinig hoge kosten met zich mee.
  • Het is zeer snel aangelegd door een vakman. U bespaart dus ook op werkuren.

Nadelen van een gepolijste betonvloer:

  • Vorming van scheurtjes is mogelijk door trek- druk- of schuifkracht.
  • Schotelvorming mogelijk door plotse temperatuurschommelingen of beweging.

Een betrouwbare partner voor het plaatsen van uw gepolijste betonvloer

Voor een mooi gepolijste betonvloer kiest u best een professional! Zo is het plaatsen van chape voor vloerverwarming een werk voor specialisten. Niet alleen is ervaring en know-how met gepolijste betonvloeren een must, maar dient men ook te beschikken over het juiste materiaal en machinepark.

Jochems Chape en Betonvloeren staat garant voor uitstekende plaatsingen van alle gepolijste betonvloeren. Een expert komt graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw project uitgebreid te bespreken. Aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren en de kwalitatieve werking van dit ervaren team, kan een degelijke betonvloer gerealiseerd worden.

Een offerte voor de plaatsing van een betonvloer

Wilt u graag een beroep doen op het ervaren team van Jochems Chape en Betonvloeren voor het nauwkeurig plaatsen van uw gepolijste betonvloer? Profiteer nu van de voordeligste offerteprijs in uw omgeving. U kan rekenen op een professionele werking en een kwalitatieve service waarbij steeds rekening gehouden wordt met uw persoonlijke voorkeuren. Er wordt alvast uitgekeken naar uw uniek project.

Offerte aanvragen

Het verschil tussen een gepolijste en gepolierde betonvloer?

Een gepolierde en gepolijste betonvloer is niet hetzelfde. Het verschil zit hem in de afwerking.

Bij een gepolierde betonvloer werken onze plaatsers gegoten beton af met een vlindermachine. De vlindermachine verdicht de toplaag van het beton en geeft uw betonvloer een gladde, egale en blinkende uitstraling.

Een gepolijste betonvloer werken onze plaatsers af door deze als het ware op te schuren. Het schuren gebeurd wanneer de betonvloer voldoende hard is en maakt de granulaten terug zichtbaar. U kan een gepolijste betonvloer herkennen aan het meer gespikkelde uitzicht en kan glad, mat of blinkend afgewerkt worden.

Start hier en vraag een vrijblijvende berekening van uw project!

Vraag hier offerte voor uw chapewerken en wij berekenen onze beste prijs.