Betonvloer leggen en polijsten


Betonvloer leggen

Als u in uw magazijn, garage, kantoor, parking of terras een betonvloer wenst te leggen, kan u beroep doen op het doorgedreven vakmanschap van Jochems Chape en Betonvloeren. Dit is gegarandeerd een verstandige keuze, want wij verzekeren u topkwaliteit in betonvloeren, service op maat en een aantrekkelijke prijs voor gepolijste betonvloeren.

Jochems Chape en Betonvloeren specialiseert zich als sinds de jaren ’60 in leggen en polieren van betonvloeren. Vandaag zijn wij uitgegroeid tot een middelgrote marktspeler in het leggen en polijsten van betonvloeren. Onze jarenlange ervaring, know-how en de gedrevenheid van onze arbeiders staat garant voor het perfect afwerken van uw betonvloer volgens de regels van de kunst die beschreven staan in de TV 262 (richtlijnen van het WTCB voor het plaatsen van industrievloeren).

betonvloer leggen en polijsten

Een betonvloer van Jochems…

Betonvloer polijsten

Een betonvloer leggen is slechts een deel van het werk. Daarna gaan we de betonvloer polijsten. Dit is een bewerking waarin Jochems Chape en Betonvloeren tientallen jaren expertise kan bieden. Bij het polijsten van betonvloer is vakmanschap en het juiste materiaal noodzakelijk om tot een goed eindresultaat te komen. Uiteindelijk wil u toch jarenlang kunnen genieten van een nieuwe betonvloer.

Als u betonvloer laat plaatsen door Jochems zal u er lang van kunnen genieten.
Want wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Onze specialisatie

  • Betonvloer leggen & polijsten
  • Afwerking in verschillende kleuren mogelijk
  • Uitbraak, grond- & nivelleringswerken in eigen beheer mogelijk
  • Plaatsen van riolering voor buitenparkings, opritten of terrassen

Een betonvloer kent vele toepassingen:

  • Magazijnen en werkplaatsen
  • Opritten en parkings
  • Los- en laadkades
  • Terrassen aan privéwoningen
  • Afgewerkte druklagen op verdiepingen
  • Showrooms, burelen & woningen

Het verschil tussen een gepolijste en gepolierde betonvloer?

Een gepolierde en gepolijste betonvloer is niet hetzelfde. Het verschil zit hem in de afwerking.

Bij een gepolierde betonvloer werken onze plaatsers gegoten beton af met een vlindermachine. De vlindermachine verdicht de toplaag van het beton en geeft uw betonvloer een gladde, egale en blinkende uitstraling.

Een gepolijste betonvloer werken onze plaatsers af door deze als het ware op te schuren. Het schuren gebeurd wanneer de betonvloer voldoende hard is en maakt de granulaten terug zichtbaar. U kan een gepolijste betonvloer herkennen aan het meer gespikkelde uitzicht en kan glad, mat of blinkend afgewerkt worden.

Het leggen en polijsten van uw betonvloer toevertrouwen aan Jochems

Onze specialisten in leggen en polijsten van betonvloer plaatsen dagelijks betonvloer gaande van kleinere werken zoals oprit of terras aan privéwoningen tot grote werken in magazijnen (tot 2.500 m²/dag). Ons bedrijf beschikt over eigen machines (vrachtwagens, graafkraan en polijstmachines) en ervaren personeel om de betonvloer te leggen en volgens de normen van goed vakmanschap te polijsten.

Wilt u graag een offerte aanvragen voor het leggen of polijsten van een betonvloer of heeft u nog bijkomende vragen over de service van Jochems? Neem vrijblijvend contact op tijdens de openingsuren. Een expert bespreekt graag met u de mogelijkheden voor uw project waarbij steeds rekening gehouden wordt met uw persoonlijke wensen. Afhankelijk van de door u bepaalde factoren die een rol zullen spelen bij het voorzien van uw betonvloer, kunnen we ongetwijfeld een voordelige prijs aan u voorstellen.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte?

De beste prijs voor chape of een betonvloer.