Jochems Chapewerken: perfectie in chape


Chape: de basis van uw vloer!

Het doel van chape is om een vlakke ondergrond te bekomen waarin de leidingen van elektriciteit, verwarming, afvoeren, stofzuigsystemen en dergelijke weggewerkt worden. Met chapewerken eindigt ook vaak de “ruwbouwfase” van een woning, kantoor- of appartementsgebouw en kan u starten met de concrete afwerking van uw project zoals bijvoorbeeld het plaatsen van vloeren, deuren en parket.

In deze fase is het zéér belangrijk dat u de nodige droogtijd van de chape respecteert. Indien gewenst kan u bij Jochems opteren voor een sneldrogende chape. Onze specialisten adviseren u graag over de geschikte mogelijkheden voor uw project. Wij bieden meer dan 50 jaar ervaring in chapewerken. Onze specialisten beschikken over uitgebreide kennis en knowhow om alle chapewerken tot een goed eind te brengen.

Chape

Een chape vloer van Jochems.

Chapewerken met oog voor kwaliteit!

Als u kiest voor Jochems voor de plaatsing van chape kan u rekenen op een uiterst kwalitatieve service en tal van voordelen. Het grootste voordeel is de hoogwaardige kwaliteit van de door ons vervaardigde chapewerken. Een tweede voordeel is het maatwerk dat Jochems Chapewerken u levert. Een derde voordeel is onze flexibiliteit en capaciteit. En als vierde voordeel schuiven wij graag onze aantrekkelijke prijzen naar voor! Probeer gerust, en vraag hier een offerte voor uw chapewerken.

Het plaatsen van chape toevertrouwen aan een specialist

Wanneer u uw project toevertrouwt aan Jochems, kan u rekenen op maar liefst 50 jaar ervaring in chapewerken. Wij zijn een betrouwbare speler op de markt voor het plaatsen van chape.

Wij plaatsen dagelijks chape in zowel privéwoningen en appartementen als kantoren en openbare werken. We beschikken over een eigen technische dienst en garanderen een perfecte uitvoering van uw project binnen een mum van tijd.

Onze specialisatie

De chape die gebruikt wordt door ons team bij de aanleg van uw chapevloer is op basis van kwalitatief rijnzand en cement. Hiermee garanderen we de beste resultaten voor het afwerken van uw ruwbouw. Deze chape kan op aanvraag ook sneldrogend zijn, waardoor u snel over kan gaan tot de afwerking van uw project met een vloerbekleding naar keuze. De uitvulling van uw daken kunnen wij ook verzorgen met een rijnzand-cement samenstelling.

Een offerte aanvragen bij Jochems voor chapewerken op maat van uw project

Wilt u graag de hulp inschakelen van ons team voor de plaatsing van uw chapevloer of heeft u nog bijkomende vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op zodat we u snel verder kunnen helpen. Aan de hand van uw persoonlijke wensen kunnen we ongetwijfeld de voordeligste offerte aan u voorstellen.

Bekijk realisaties

Een vrijblijvende offerte?

De beste prijs voor chape of een betonvloer.