Prijs gepolijste betonvloer per m²


De prijs van een betonvloer is afhankelijk van vele factoren

Wanneer u een betonvloer wilt laten aanleggen dient u rekening te houden met verschillende factoren die een invloed hebben op de prijs voor betonvloer per m². Algemeen kan men stellen dat hoe groter de oppervlakte is, hoe goedkoper de gepolijste betonvloer per m² zal zijn. Andere factoren die een impact hebben zijn de gewenste dikte, type wapening, bereikbaarheid en aard van het werk.

Om u een beter inzicht te geven over het totale kostenplaatje van uw nieuwe betonvloer, kan u alvast even de belangrijkste punten in acht nemen.

  • De prijs per m² van een gepolijste betonvloer is vooral afhankelijk van oppervlakte en dikte. Een grotere oppervlakte heeft een lagere m² prijs tot gevolg.
  • Aantal lokalen. De prijs van de betonvloer zal hoger liggen indien de oppervlakte bestaat uit verschillende kleine lokalen dan wanneer het één grote open ruimte betreft.
  • Ondergrond. Op minder stabiele ondergrond moet een dikkere vloer worden geplaatst dan op een stabiele ondergrond zodat er een duurzaam, bestendig resultaat gerealiseerd kan worden.
  • Locatie. De prijs van een gepolijste betonvloer is voor een klein deel afhankelijk van de regio van uitvoering.
  • Belasting. Een vloer voor zwaar vrachtwagenverkeer moet dikker zijn dan een vloer voor bestelwagen of een vloer voor een terras aan een privéwoning.
  • Afwerking. Een gladde vloer is iets duurder dan een antislip vloer.
  • Kleur. Het toevoegen van kleurstof kost meer t.o.v. een gewoon grijze betonkleur. Pigmenten zijn een extra product dat gebruikt dient te worden bij het kleuren van uw betonnen vloer.
  • Blootellingsklasse. Een betonvloer die bestand moet zijn tegen regen, vorst en dooizouten is duurder dan een vloer die in een droge, vorstvrije omgeving wordt geplaatst. De beton die u bijvoorbeeld buiten laat leggen, biedt een hogere bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Betonvloer prijzen op uw maat!

Wij maken de prijs van een betonvloer altijd op maat van uw project! Hierdoor kunnen we voor alle klanten aantrekkelijke prijzen voor gepolijste betonvloer waarborgen. Laat ons weten hoeveel m² beton u nodig heeft, voor wat de vloer moet dienen en welke belasting de vloer met dragen en wij maken een prijs inclusief onze know-how, correcte afwerking door vakmensen en onze doorgedreven service.

Graag bezorgen wij u onze beste prijs voor uw gepolijste betonvloer.
Vraag hier offerte voor uw betonvloer en wij berekenen onze beste prijs.

Een vrijblijvende offerte?

De beste prijs voor chape of een betonvloer.