Uw chape laten plaatsen door Jochems Chape & Betonvloeren


Jochems Chape en Betonvloeren biedt u 50 jaar ervaring in het plaatsen van chape. Wij gebruiken al onze kennis en ervaring om onze chape vloeren optimaal te plaatsen volgens de regels van kunst. Wanneer u uw project toevertrouwt aan ons team, kan u rekenen op een professionele service en een nauwkeurige afwerking van uw project.

Een van onze experts bespreekt graag uitgebreid met u de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf. Rekening houdend met uw persoonlijke wensen en de bouwstijl van uw project, kan een concrete prijs aan u voorgesteld worden voor het vakkundig plaatsen van uw chape of betonvloer. Na plaatsing van chape kan u zorgeloos aan de slag met het aanleggen van uw vloerbedekking naar wens.

chape plaatsen

Een chape geplaatst door Jochems.

Chape vakkundig laten plaatsen door een gespecialiseerd team

Vaak wordt er te weinig aandacht gespendeerd aan de kwaliteit van chape vloeren. Deze wordt later toch bedekt door een afwerklaag, dus het resultaat is niet meer zichtbaar. Maar men vergeet wel dat de afwerking en correcte plaatsing van een afwerklaag ontegensprekelijk verbonden is met de kwaliteit van de onderliggende chape vloeren. Vooral voor parket, grotere tegelvormen, kunstharsvloeren e.d. is een perfecte chape een noodzakelijkheid om een goed eindresultaat te bekomen.

Al sinds de jaren ’60 leveren wij onze klanten uitstekende kwaliteit, maatwerk & service aan correcte prijzen. Probeer gerust en vraag een offerte voor uw chape vloer te plaatsen.

Chape vloeren plaatsen is een werk voor specialisten!

Het uiteindelijke resultaat van uw vloer, parket, lino, kunstharsvloer … is altijd afhankelijk van de onderliggende chape vloeren. Kies dus voor een chape bedrijf dat kwaliteit levert en uw chape vloeren optimaal kan plaatsen. Alleen dan zal het resultaat van uw afwerklaag optimaal zijn waardoor het plaatsen van uw vloerbedekking ook probleemloos zal verlopen.

Onze garanties voor een optimale chape of gepolierde betonvloer zijn:

  • Meer dan 50 jaar ervaring in chape- en betonwerken.
  • Arbeiders met een gemiddelde anciënniteit van meer dan 20 jaar binnen onze firma.
  • Klantgerichte instelling: wij denken met u mee. Alleen tevreden klanten maken gratis mondelinge reclame.
  • Vakmanschap van de bovenste plank.
  • Fijn werk begint met een modern en betrouwbaar machinepark.
  • De beste prijs/kwaliteitverhouding in het plaatsen van chape op maat van ieder project.

Wij kunnen in en om vrijwel elk gebouw of woning chape vloeren plaatsen en beschikken over een technische afdeling die met u meedenkt en graag alle advies, begeleiding en service levert. Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen of heeft u nog vragen over de diensten van Jochems? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op zodat we u snel verder kunnen helpen.

Een vrijblijvende offerte?

De beste prijs voor chape of een betonvloer.