Sneldrogende chape en beton


Win tijd en geld met de beste prijs voor sneldrogende chape of beton

Een klassieke chape heeft een droogtijd van ca 1 cm/week. Voor afwerking met tegels is het aan te raden om de chape 1 maand te laten drogen. Voor vochtgevoelige afwerking zoals parket, lino, epoxy… is de droogtijd ca 1 cm/week. Dus een chape van 9 cm moet ca 9 weken drogen alvorens een vochtgevoelige afwerking kan worden aangebracht.

Als het vooruit moet gaan, kan u opteren om te werken met de sneldrogende chape van Jochems Beton. Bij een sneldrogende chape wordt een toeslagstof toegevoegd die er voor zorgt dat het vocht kristalliseert, wat de droogtijd in kan korten tot 4, 10 of 16 dagen naar keuze.

Dit is optioneel en zal een meerprijs met zich meebrengen, maar zal u echter wel de mogelijkheid geven om uw project op kortere termijn te laten afwerken. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten om te starten met de afwerking van uw vloer. Bij Jochems Chape kan u terecht voor sneldrogende chape aan de voordeligste prijs-kwaliteit.

Voor betonvloer geldt een uithardtermijn van 28 dagen om zijn volledige sterkte te bekomen. Voor belangrijke toegangswegen of plaatselijke herstellingen kunnen we, mits een meerkost, werken met sneldrogend beton die na 72 uur berijdbaar is met vrachtwagens.

Afhankelijk van de gewenste droogtijd kan u kiezen voor een sneldrogende chape met:

  • Contop 10 versneller (droogtijd ca 16 dagen)
  • Contop 15 versneller (droogtijd ca 10 dagen)
  • Contop 20 versneller (droogtijd ca 4 dagen)

Sneldrogende chape of beton is interessant in projectbouw

Een klassieke chape moet veel langer drogen. Hierdoor duurt het enige tijd vooraleer u kan beginnen aan de afwerking van uw vloer met een bekleding naar keuze. In de projectbouw kan het zeer interessant zijn om te werken met sneldrogende chape, gezien de aannemers die instaan voor de afwerking van uw project, veel sneller aan de slag kunnen met de vloerbekleding.

Jochems Chape en Beton: uw betrouwbare partner voor sneldrogende chape

Wanneer u een beroep doet op Jochems Chape en Beton voor het plaatsen van sneldrogend chape ter voorbereiding van uw vloerafwerking, kan u steeds rekenen op een uiterst kwalitatieve service. Een gedreven team van gespecialiseerde chappers komt bij u langs voor een vakkundige plaatsing van een chape op maat van uw persoonlijke wensen. Hierop kan vervolgens uw vloerbedekking naar keuze aangelegd worden.

Een offerte aanvragen voor sneldrogende chape aan een voordelige prijs

Door het gebruik van sneldrogende chape kan uw project sneller afgewerkt worden waardoor u dus ook sneller kan intrekken in uw woning. De vloer kan in een mum van tijd afgewerkt worden. Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor sneldrogende chape aan een voordelige prijs om de afwerking van uw project aanzienlijk te versnellen? Neem vrijblijvend contact op met Jochems Chape en Beton. U wordt zo snel mogelijk verder geholpen door één van de experts.

Vraag hier een offerte voor uw chapewerken!

Graag bezorgen wij onze beste prijzen voor uw chape project.

Vraag hier offerte voor uw chapewerken en wij berekenen onze beste prijs.