Hellingschape laten plaatsen door een ervaren bedrijf


Wanneer u wil vermijden dat water blijft staan op een vlakte zoals bijvoorbeeld uw plat dak, kan u hellingschape laten plaatsen voor een waterafloop bij onder andere regenval. Hellingschape is een schuin lopende laag, bestaande uit zand en cement, die bij uw dak bijvoorbeeld uitmondt in de afvoer. Afhankelijk van de uitvoering, dikte en oppervlakte die bedekt dient te worden, kan u bij Jochems Chape en Beton rekenen op een gunstige prijs voor het plaatsen van kwalitatieve hellingschape.

Jochems Chape en Beton: uw betrouwbare partner voor de aanleg van hellingschape

Jochems chape en betonvloeren heeft aantoonbare ervaring in het aanleggen van hellingschape. Dankzij deze ervaring en onze technische know-how zijn wij een ook uitstekende partner voor het plaatsen van chape. We gaan zorgvuldig te werk en plaatsen kwaliteitsvolle hellingschape, rekening houdend met uw persoonlijke wensen.

Het plaatsen van hellingschape is een delicaat werk dat u best laat uitvoeren door specialisten. Hellingschape wordt gebuikte op platte daken en heeft als doel een hellend vlak te creëren waardoor het water afloopt naar de tapgaten. Gezien de belangrijke vereiste van afwatering op een dak kan u zich voorstellen dat het leggen van een hellingschape geplaatst dient te worden worden met enige precisie.

Hellingschape op maat van ieder project

Of het nu gaat om platte daken op particuliere woningen, garages, terrassen, appartementsgebouwen of kantoren, Jochems Chape en Beton heeft de kennis in huis om hellingchape op maat van het gebouw te berekenen en plaatsen. Op basis van oppervlakte, bereikbaarheid en locatie maken wij graag een prijsvoordelige offerte. Wanneer u uw project toevertrouwt aan Jochems Chape en Beton, kan u rekenen op een kwalitatieve service en een nauwkeurige plaatsing van hellingschape op maat.

Offerte aanvragen voor het plaatsen van hellingschape

Wilt u graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van hellingschape of heeft u nog bijkomende vragen over de diensten van Jochems Chape en Beton? Neem vrijblijvend contact op zodat één van de experts u snel verder kan helpen met uw verzoek. Voor ieder project kunnen we ongetwijfeld een geschikte oplossing bieden met kwalitatieve hellingschape.

U kan een offerte makkelijk online aanvragen door ons enkele gegevens van u project te bezorgen. Wij contacteren u vervolgens voor een eerste kennismakingsgesprek waarbij we uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden voor uw project uitgebreid met u bespreken.

Vraag hier offerte voor de chape!

Graag bezorgen wij onze beste prijzen voor uw chape project.

Vraag hier offerte voor uw chapewerken en wij berekenen onze beste prijs.