Prijs betonvloer

Prijs gepolijste betonvloer per m²


De prijs van een betonvloer is afhankelijk van vele factoren

Wanneer u een betonvloer wilt laten aanleggen dient u rekening te houden met verschillende factoren die een invloed hebben op de prijs voor betonvloer per m². Algemeen kan men stellen dat hoe groter de oppervlakte is, hoe goedkoper de gepolijste betonvloer per m² zal zijn. Andere factoren die een impact hebben zijn de gewenste dikte, type wapening, bereikbaarheid en aard van het werk.

Om u een beter inzicht te geven over het totale kostenplaatje van uw nieuwe betonvloer, kan u alvast even de belangrijkste punten in acht nemen.

 • De prijs per m² van een gepolijste betonvloer is vooral afhankelijk van oppervlakte en dikte. Een grotere oppervlakte heeft een lagere m² prijs tot gevolg.
 • Aantal lokalen. De prijs van de betonvloer zal hoger liggen indien de oppervlakte bestaat uit verschillende kleine lokalen dan wanneer het één grote open ruimte betreft.
 • Ondergrond. Op minder stabiele ondergrond moet een dikkere vloer worden geplaatst dan op een stabiele ondergrond zodat er een duurzaam, bestendig resultaat gerealiseerd kan worden.
 • Locatie. De prijs van een gepolijste betonvloer is voor een klein deel afhankelijk van de regio van uitvoering.
 • Belasting. Een vloer voor zwaar vrachtwagenverkeer moet dikker zijn dan een vloer voor bestelwagen of een vloer voor een terras aan een privéwoning.
 • Afwerking. Een gladde vloer is iets duurder dan een antislip vloer.
 • Kleur. Het toevoegen van kleurstof kost meer t.o.v. een gewoon grijze betonkleur. Pigmenten zijn een extra product dat gebruikt dient te worden bij het kleuren van uw betonnen vloer.
 • Blootellingsklasse. Een betonvloer die bestand moet zijn tegen regen, vorst en dooizouten is duurder dan een vloer die in een droge, vorstvrije omgeving wordt geplaatst. De beton die u bijvoorbeeld buiten laat leggen, biedt een hogere bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Betonvloer prijzen op uw maat!

Wij maken de prijs van een betonvloer altijd op maat van uw project! Hierdoor kunnen we voor alle klanten aantrekkelijke prijzen voor gepolijste betonvloer waarborgen. Laat ons weten hoeveel m² beton u nodig heeft, voor wat de vloer moet dienen en welke belasting de vloer met dragen en wij maken een prijs inclusief onze know-how, correcte afwerking door vakmensen en onze doorgedreven service.

Graag bezorgen wij u onze beste prijs voor uw gepolijste betonvloer.
Vraag hier offerte voor uw betonvloer en wij berekenen onze beste prijs.

Een vrijblijvende offerte?

De beste prijs voor chape of een betonvloer.


Dekvloeren

Dekvloeren plaatsen is ons vak!


Wat zijn dekvloeren?

Dekvloeren is de goed Nederlandstalige benaming voor wat in de volksmond “chape” is genoemd. Niettegenstaande afwerkvloeren nooit zichtbaar blijven, is de kwaliteit van een dekvloer essentieel om een mooi geschikte onderlaag te bekomen voor verdere afwerking.

Dekvloeren hebben tot doel om het geheel van elektriciteitsleidingen, verwarming, ventilatie en afvoerkanalen e.d. onder te stoppen om alzo een perfect egale oppervlakte te bekomen om de afwerking (tegels, parket, epoxy …) aan te brengen. De richtlijnen waaraan een goede dekvloer moet voldoen worden door het WTCB beschreven in de Technische voorlichting (TV) 189 + 193.

Kort samengevat komen de richtlijnen van het WTCB hierop neer :

Types van afwerkvloer:

 • Hechtende dekvloer : Dit is een dekvloer die rechtstreeks op de betonplaat is geplaatst.
 • Niet hechtende dekvloer: dit is een dekvloer die op een betonplaat is geplaatst maar ervan gescheiden is door een plastiekfolie.
 • Zwevende dekvloer : dit is een dekvloer die is geplaatst op isolatieplaten of isolerende onderlaag.

Dikte van dekvloer :

Afwerkvloeren moeten steeds een minimum dikte hebben van:

 • 5 cm op een betonplaat
 • 3 cm boven niet geïsoleerde leidingen.
 • 5 cm op isolatie of boven geïsoleerde leidingen.
 • 5 cm boven de buizen van vloerverwarming.

Indien deze dikte niet ter beschikking is dan is er mogelijkheid om Vezelcompound duremit toe te voegen. Een dekvloer met vezelcompound duremit moet een minimum dikte hebben van:

 • 4 cm op een betonplaat
 • 3 cm boven geïsoleerde leidingen
 • 4 cm op isolatie of boven geïsoleerde leidingen.
 • 4 cm boven de buizen van de vloerverwarming

Wapening in dekvloeren

Type wapening :

 • Om krimpspanningen te beperken bestaan er verschillende manieren en middelen om de dekvloer te verstevigen
 • Gegalvaniseerd net 50/50/2 : Deze wapening is vooral aan te raden indien de dekvloer wordt geplaatst op vloerverwarming
 • Polypropyleenvezels : Deze wapening wordt meestal toegepast indien er geen vloerverwarming in de dekvloer ligt.
 • Vezelcompound duremit : vooral van toepassing indien er onvoldoende dikte ter beschikking is. Vezelcompound duremit is een combinatie van plastificieerder en vezels. De plastificieerder zorgt er voor dat er minder aanmaakwater nodig is waardoor er minder spanningen zullen optreden tijden uitdroging. De vezels zorgen ervoor dat het risico op spanningen zo min mogelijk krimp tot gevolg heeft. Door deze eigenschappen heeft een dekvloer met vezelcompound duremit ook een aanzienlijk hogere druksterkte dan een klassieke dekvloer.


Plastiekfolie onder dekvloer 

Het doel van een folie is om:

 • Verhinderen dat het vocht van de dekvloer te snel wordt opgenomen door onderliggende lagen.
 • Een glijlaag te creëren waardoor eventuele spanningen zich beter in de uitzetvoegen zullen manifesteren.
 • Verhinderen dat onderliggende niet gebonden lagen worden vermengd in dekvloer.


Droogtijd dekvloer

Voor het plaatsen van tegels is het aan te raden om een droogtijd van 1 maand in acht te nemen. Voor vochtgevoelige afwerking zoals parket, lino, pvc, epoxy … is de droogtijd ca 1 week/cm dekvloerdikte. De droogtijd van een dekvloer kan worden beperkt tot 4, 10 of 16 dagen door het gebruik van sneldrogende dekvloer.

Wij kunnen in vrijwel elk gebouw afwerkvloeren plaatsen en beschikken over een technische afdeling die met u meedenkt en graag alle advies, begeleiding en service levert ! Vraag hier een offerte voor uw chape!

Een vrijblijvende offerte?

De beste prijs voor chape of een betonvloer.


Betonvloer plaatsen

Gepolijste betonvloer plaatsen?


U overweegt een gepolijste betonvloer te plaatsen?

Laat u dan goed inlichten! Het plaatsen van een gepolijste betonvloer wordt in twee fasen uitgevoerd. In eerste instantie zal men de betonvloer plaatsen of gieten. Na uitdroging wordt deze geschuurd of gepolierd. Het eindproduct is dan de gepolijste betonvloer. Een gepolijste betonvloer plaatsen is een beslissing die u neemt voor tientallen jaren. Precies door het tijdloze karakter van gepolijste betonvloer is deze ook geschikt om tientallen jaren te blijven liggen. Maar net zoals alle afwerkingsmaterialen heeft een betonvloer plaatsen zowel voordelen als nadelen die we hieronder graag even kort met u bespreken.

Voordelen van het plaatsen van een gepolijste betonvloer:

 • Betonvloer is naadloos waardoor u een mooie, vlakke vloerbedekking krijgt zonder oneffenheden.
 • Het is een Betaalbare methode om uw interieur of exterieur te voorzien van een vloer.
 • Betonvloer is verkrijgbaar in alle kleuren. U kan kiezen voor standaard grijs of een andere tint.
 • Modern uiterlijk: beton oogt modern en is geschikt voor alle bouwstijlen.
 • U kan beton inslijpen waardoor het lijkt alsof u betonvloer uit meerdere delen bestaat.
 • Betonvloer is Budgetvriendelijk en brengt relatief weinig hoge kosten met zich mee.
 • Het is zeer snel aangelegd door een vakman. U bespaart dus ook op werkuren.

Nadelen van een gepolijste betonvloer:

 • Vorming van scheurtjes is mogelijk door trek- druk- of schuifkracht.
 • Schotelvorming mogelijk door plotse temperatuurschommelingen of beweging.

Een betrouwbare partner voor het plaatsen van uw gepolijste betonvloer

Voor een mooi gepolijste betonvloer kiest u best een professional! Zo is het plaatsen van chape voor vloerverwarming een werk voor specialisten. Niet alleen is ervaring en know-how met gepolijste betonvloeren een must, maar dient men ook te beschikken over het juiste materiaal en machinepark.

Jochems Chape en Betonvloeren staat garant voor uitstekende plaatsingen van alle gepolijste betonvloeren. Een expert komt graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw project uitgebreid te bespreken. Aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren en de kwalitatieve werking van dit ervaren team, kan een degelijke betonvloer gerealiseerd worden.

Een offerte voor de plaatsing van een betonvloer

Wilt u graag een beroep doen op het ervaren team van Jochems Chape en Betonvloeren voor het nauwkeurig plaatsen van uw gepolijste betonvloer? Profiteer nu van de voordeligste offerteprijs in uw omgeving. U kan rekenen op een professionele werking en een kwalitatieve service waarbij steeds rekening gehouden wordt met uw persoonlijke voorkeuren. Er wordt alvast uitgekeken naar uw uniek project.

Offerte aanvragen

Het verschil tussen een gepolijste en gepolierde betonvloer?

Een gepolierde en gepolijste betonvloer is niet hetzelfde. Het verschil zit hem in de afwerking.

Bij een gepolierde betonvloer werken onze plaatsers gegoten beton af met een vlindermachine. De vlindermachine verdicht de toplaag van het beton en geeft uw betonvloer een gladde, egale en blinkende uitstraling.

Een gepolijste betonvloer werken onze plaatsers af door deze als het ware op te schuren. Het schuren gebeurd wanneer de betonvloer voldoende hard is en maakt de granulaten terug zichtbaar. U kan een gepolijste betonvloer herkennen aan het meer gespikkelde uitzicht en kan glad, mat of blinkend afgewerkt worden.

Start hier en vraag een vrijblijvende berekening van uw project!

Vraag hier offerte voor uw chapewerken en wij berekenen onze beste prijs.


Gepolierde betonvloer

Gepolierde betonvloer, gepolierd beton of polybeton laten plaatsen door Jochems


Wat is een gepolierde betonvloer of polybeton?

Een gepolierde betonvloer of polybeton is een industriële bevloering die tot doel heeft om een slijtvaste, duurzame, gebruiksvriendelijke afwerking te bekomen. Dankzij het gladde oppervlak is het voor voertuigen gemakkelijk om te manoeuvreren tijdens bijvoorbeeld enerzijds het aanleveren of inladen van goederen of anderzijds werk in eigen magazijn met bijvoorbeeld een heftruck.

Ook bij uw woning biedt Jochems sinds tientallen jaren een geschikte oplossing voor het plaatsen van een mooie oprit, parking of terras aan de hand van gepolierd beton. Dankzij de vele mogelijkheden qua stijl en kleur, kan voor iedere bouwstijl een passende betonvloer aangelegd worden aan een voordelige prijs.

Onze werkwijze voor het plaatsen van uw gepolierde betonvloer

We maken een offerte voor u op basis van de door u aangeleverde plannen of informatie. Indien nodig komen wij ter plaatse om de situatie te bekijken en te adviseren. Nadat we uw akkoord hebben ontvangen over de prijs, spreken we een datum af waarop onze specialisten de werken komen uitvoeren.

 • Dag 1: Onze plaatsers komen de werken voorbereiden.  Allereerst bekijken we de ondergrond na: kan de afgesproken dikte geplaatst worden of niet. Daarna starten we met het plaatsen van de folie, wapening, eventueel randbekisting en profielen.
 • Dag 2: We plaatsen uw nieuwe betonvloer. Aansluitend (afhankelijk van temperatuur) polieren we de betonvloer om de gewenste afwerking te verkrijgen.
 • Dag 3 of 4: Onze plaatsers komen uw betonvloer in vakken zagen.

Al deze werken worden uitgevoerd conform de richtlijnen van het WTBC beschreven in de TV 204.

De voordelen van een gepolierde betonvloer

 • Een gepolierde betonvloer is onderhoudsvrij en gebruiksvriendelijk.
 • U heeft geen last van onkruid, mos-vorming plaatselijke verzakkingen e.d..
 • Vaak goedkoper dan een klassieke verharding.
 • Korte uitvoertermijn.
 • Modern en tijdloos karakter.

Extra mogelijkheden met gepolierde betonvloer zijn :

 • Afwerking in kleur (vooral antracietafwerking is veel gevraagd).
 • Inslijpen van de vloer in vakken van bv 1 x 1 m² om het uitzicht van een grote tegel te bekomen.
 • Gladde afwerking of fijn antislip (oppervlak zoals fijn of grof schuurpapier, naar keuze).

De nadelen van gepolierde betonvloeren

 • Vorming van scheurtjes die ontstaan ten gevolge van spanningen tijdens uitdroging.  Met goede ondergrond, dikte en wapening is dit risico eerder beperkt.
 • Lichte kleurverschillen in het oppervlak. Dit is inherent aan beton.

Waarom kiezen voor gepolierde betonvloeren of polybeton van Jochems?

 • Wij hebben reeds meer dan 50 jaar ervaring. Deze jarenlange ervaring geeft dat wij perfect weten welke dikte en wapening nodig zijn om een voldoende sterk gepolierd beton te plaatsen.
 • Naast het plaatsen en polieren van betonvloer kunnen wij ook instaan voor het klaar leggen van de ondergrond, randbekisting, het plaatsen van riolering, afvoerputjes, afvoergeulen e.d..
 • Wij beschikking over eigen machines om uw gepolierde vloer, volledig in eigen beheer, perfect uit te voeren.
 • Wij zijn een familiebedrijf met 6 vennoten. Er is altijd een verantwoordelijke van de familie aanwezig om uw gepolierde vloer zo goed mogelijk af te werken.
 • Onze klantenbestand bestaat vooral uit familiale ondernemingen en privéwerken.

Wij specialiseren ons vooral in relatief kleinere werken met :

 • een hogere graad van afwerking.
 • persoonlijk contact tussen bouwheer en uitvoerder.
 • een service op maat.
 • gepolierde vloeren als totaalpakket (inclusief klaarleggen ondergrond riolering …).

Een offerte aanvragen voor een gepolierde betonvloer

Wilt u graag beroep doen op het ervaren team van Jochems Chape en Betonvloeren voor het nauwkeurig plaatsen van uw gepolierd beton? Vul het offerteformulier in of bel ons. Wij zijn ervan overtuigd dat onze ervaring (sinds 1965), deskundig advies en ons bekwaam personeel garant staan voor een succesvolle samenwerking.

Offerte aanvragen

Het verschil tussen een gepolijste en gepolierde betonvloer?

Een gepolierde en gepolijste betonvloer is niet hetzelfde. Het verschil zit hem in de afwerking.

Bij een gepolierde betonvloer werken onze plaatsers gegoten beton af met een vlindermachine. De vlindermachine verdicht de toplaag van het beton en geeft uw betonvloer een gladde, egale en blinkende uitstraling.

Een gepolijste betonvloer werken onze plaatsers af door deze als het ware op te schuren. Het schuren gebeurd wanneer de betonvloer voldoende hard is en maakt de granulaten terug zichtbaar. U kan een gepolijste betonvloer herkennen aan het meer gespikkelde uitzicht en kan glad, mat of blinkend afgewerkt worden.

Graag bezorgen wij onze beste prijzen voor uw chape project.

Vraag hier offerte voor uw chapewerken en wij berekenen onze beste prijs.


Sneldrogende chape

Sneldrogende chape en beton


Win tijd en geld met de beste prijs voor sneldrogende chape of beton

Een klassieke chape heeft een droogtijd van ca 1 cm/week. Voor afwerking met tegels is het aan te raden om de chape 1 maand te laten drogen. Voor vochtgevoelige afwerking zoals parket, lino, epoxy… is de droogtijd ca 1 cm/week. Dus een chape van 9 cm moet ca 9 weken drogen alvorens een vochtgevoelige afwerking kan worden aangebracht.

Als het vooruit moet gaan, kan u opteren om te werken met de sneldrogende chape van Jochems Beton. Bij een sneldrogende chape wordt een toeslagstof toegevoegd die er voor zorgt dat het vocht kristalliseert, wat de droogtijd in kan korten tot 4, 10 of 16 dagen naar keuze.

Dit is optioneel en zal een meerprijs met zich meebrengen, maar zal u echter wel de mogelijkheid geven om uw project op kortere termijn te laten afwerken. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten om te starten met de afwerking van uw vloer. Bij Jochems Chape kan u terecht voor sneldrogende chape aan de voordeligste prijs-kwaliteit.

Voor betonvloer geldt een uithardtermijn van 28 dagen om zijn volledige sterkte te bekomen. Voor belangrijke toegangswegen of plaatselijke herstellingen kunnen we, mits een meerkost, werken met sneldrogend beton die na 72 uur berijdbaar is met vrachtwagens.

Afhankelijk van de gewenste droogtijd kan u kiezen voor een sneldrogende chape met:

 • Contop 10 versneller (droogtijd ca 16 dagen)
 • Contop 15 versneller (droogtijd ca 10 dagen)
 • Contop 20 versneller (droogtijd ca 4 dagen)

Sneldrogende chape of beton is interessant in projectbouw

Een klassieke chape moet veel langer drogen. Hierdoor duurt het enige tijd vooraleer u kan beginnen aan de afwerking van uw vloer met een bekleding naar keuze. In de projectbouw kan het zeer interessant zijn om te werken met sneldrogende chape, gezien de aannemers die instaan voor de afwerking van uw project, veel sneller aan de slag kunnen met de vloerbekleding.

Jochems Chape en Beton: uw betrouwbare partner voor sneldrogende chape

Wanneer u een beroep doet op Jochems Chape en Beton voor het plaatsen van sneldrogend chape ter voorbereiding van uw vloerafwerking, kan u steeds rekenen op een uiterst kwalitatieve service. Een gedreven team van gespecialiseerde chappers komt bij u langs voor een vakkundige plaatsing van een chape op maat van uw persoonlijke wensen. Hierop kan vervolgens uw vloerbedekking naar keuze aangelegd worden.

Een offerte aanvragen voor sneldrogende chape aan een voordelige prijs

Door het gebruik van sneldrogende chape kan uw project sneller afgewerkt worden waardoor u dus ook sneller kan intrekken in uw woning. De vloer kan in een mum van tijd afgewerkt worden. Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor sneldrogende chape aan een voordelige prijs om de afwerking van uw project aanzienlijk te versnellen? Neem vrijblijvend contact op met Jochems Chape en Beton. U wordt zo snel mogelijk verder geholpen door één van de experts.

Vraag hier een offerte voor uw chapewerken!

Graag bezorgen wij onze beste prijzen voor uw chape project.

Vraag hier offerte voor uw chapewerken en wij berekenen onze beste prijs.


Hellingschape

Hellingschape laten plaatsen door een ervaren bedrijf


Wanneer u wil vermijden dat water blijft staan op een vlakte zoals bijvoorbeeld uw plat dak, kan u hellingschape laten plaatsen voor een waterafloop bij onder andere regenval. Hellingschape is een schuin lopende laag, bestaande uit zand en cement, die bij uw dak bijvoorbeeld uitmondt in de afvoer. Afhankelijk van de uitvoering, dikte en oppervlakte die bedekt dient te worden, kan u bij Jochems Chape en Beton rekenen op een gunstige prijs voor het plaatsen van kwalitatieve hellingschape.

Jochems Chape en Beton: uw betrouwbare partner voor de aanleg van hellingschape

Jochems chape en betonvloeren heeft aantoonbare ervaring in het aanleggen van hellingschape. Dankzij deze ervaring en onze technische know-how zijn wij een ook uitstekende partner voor het plaatsen van chape. We gaan zorgvuldig te werk en plaatsen kwaliteitsvolle hellingschape, rekening houdend met uw persoonlijke wensen.

Het plaatsen van hellingschape is een delicaat werk dat u best laat uitvoeren door specialisten. Hellingschape wordt gebuikte op platte daken en heeft als doel een hellend vlak te creëren waardoor het water afloopt naar de tapgaten. Gezien de belangrijke vereiste van afwatering op een dak kan u zich voorstellen dat het leggen van een hellingschape geplaatst dient te worden worden met enige precisie.

Hellingschape op maat van ieder project

Of het nu gaat om platte daken op particuliere woningen, garages, terrassen, appartementsgebouwen of kantoren, Jochems Chape en Beton heeft de kennis in huis om hellingchape op maat van het gebouw te berekenen en plaatsen. Op basis van oppervlakte, bereikbaarheid en locatie maken wij graag een prijsvoordelige offerte. Wanneer u uw project toevertrouwt aan Jochems Chape en Beton, kan u rekenen op een kwalitatieve service en een nauwkeurige plaatsing van hellingschape op maat.

Offerte aanvragen voor het plaatsen van hellingschape

Wilt u graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van hellingschape of heeft u nog bijkomende vragen over de diensten van Jochems Chape en Beton? Neem vrijblijvend contact op zodat één van de experts u snel verder kan helpen met uw verzoek. Voor ieder project kunnen we ongetwijfeld een geschikte oplossing bieden met kwalitatieve hellingschape.

U kan een offerte makkelijk online aanvragen door ons enkele gegevens van u project te bezorgen. Wij contacteren u vervolgens voor een eerste kennismakingsgesprek waarbij we uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden voor uw project uitgebreid met u bespreken.

Vraag hier offerte voor de chape!

Graag bezorgen wij onze beste prijzen voor uw chape project.

Vraag hier offerte voor uw chapewerken en wij berekenen onze beste prijs.


Prijs chape

De voordeligste prijzen voor chape vindt u bij Jochems Chapewerken


Wanneer u voor het aanleggen van chape in uw nieuwbouw- of renovatiewoning op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf voor het aanleggen van uw chape, valt uw oog ongetwijfeld op Jochems Chapewerken. Als specialist met aantoonbare ervaring voorziet dit gedreven team uw woning snel en vakkundig van kwalitatieve chape op maat aan een uiterst voordelige prijs.

Uw chape professioneel laten plaatsen garandeert een duurzaam resultaat als perfecte ondergrond voor uw uiteindelijke vloerbedekking. Wanneer u uw project toevertrouwt aan Jochems Chapewerken, kan u rekenen op een kwalitatieve service en een nauwkeurige plaatsing door een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring.

Chapewerken op maat van ieder project

Uw woning laten voorzien van duurzame chape? Zoek niet verder. U kan rekenen op Jochems Chapewerken voor een concrete, voordelige offerte en een kwalitatief resultaat bij het aanleggen van uw chape. Wij maken graag een offerte voor u o.b.v. de door u doorgestuurde plannen of telefonisch doorgegeven informatie. Hierna kan een gunstige prijs aan u voorgesteld worden, rekening houdend met uw persoonlijke wensen.

De prijs van chape is afhankelijk van verschillende factoren

Als u een exacte prijs zoekt voor het leggen of plaatsen van chape, dient u rekening te houden met verschillende factoren, die de uiteindelijke prijs per m² chape bepalen:

 • Uit te voeren oppervlakte: de prijs van chape is afhankelijk van het aantal m². Hoe groter uw project, hoe lager de eenheidsprijs.
 • Pompafstand: de afstand van de pompmachine tot de te chappen locatie heeft een kleine invloed op de prijs. Bijvoorbeeld: een tuinhuis achteraan in de tuin of een appartement op de 10de verdieping is moeilijker bereikbaar dan een gemiddelde privéwoning.
 • Locatie van de werf: de prijs is afhankelijk van het aantal km verplaatsing.

Al deze elementen worden opgenomen in de eenheidsprijs van de chape.

De beste prijs krijgen voor chape? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij maken onze prijzen voor chape steeds op maat van het project! Hierdoor kunnen we steeds de voordeligste prijs garanderen. Alle prijzen zijn inclusief onze voorbereiding, plaatsing en nauwkeurige afwerking. Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor de plaatsing van uw chape? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts. Bij Jochems Chapewerken vindt u ongetwijfeld de kwaliteit die u zoekt voor een mooie afwerking van uw project.

Graag bezorgen wij onze beste prijzen voor uw chape project.

Vraag hier offerte voor uw chapewerken en wij berekenen onze beste prijs.